Receptkaart 1
gezin

Over ons

Onderdeel van oilvinegar.nl 

​Kerst draait om tradities, heerlijk eten en het geven van verrassende cadeaus. Oil & Vinegar helpt je bij het uitkiezen van een cadeau wat écht indruk maakt. Onze producten zijn puur, authentiek en worden met zorg geselecteerd. Voor deze producten hebben we maar één woord: Wow! Zo geef je iets bijzonders tijdens de feestdagen.

Voordelen Click & Collect

  • Snel online bestellen & afhalen in een winkel naar keuze
  • Afhalen kan in al onze winkels
  • Kies je eigen ophaalmoment
  • Bestelling ligt klaar om direct mee te nemen
  • Persoonlijk advies over je bestelde producten

Het verhaal van Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In onze smaakvolle cadeauwinkels vindt u allerlei heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld.

Niet alleen een zeer ruime keuze aan soorten olijfolie en azijn, maar ook allerlei aanverwante artikelen die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen. Onze producten worden met zorg geselecteerd en veelal geproduceerd door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Hierdoor behouden ze hun authentieke smaak en proeft u de Mediterrane zon in onze kruiden, sauzen en pasta’s. Het grote genieten begint al meteen bij een bezoek aan onze winkel, want er is bij Oil & Vinegar altijd veel te zien en vooral ook te proeven. Bovendien krijgt u bij Oil & Vinegar desgewenst volop advies van onze enthousiaste medewerkers, zodat u zeker bent van een geslaagde aankoop. En uiteraard pakken wij uw cadeaus graag feestelijk voor u in.

Onze filosofie

Oil & Vinegar is een succesvolle franchiseformule, geboren uit passie voor lekker eten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Na de start in Nederland in 1999 is Oil & Vinegar inmiddels gegroeid tot een internationale winkelketen. U vindt onze winkels in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Amerika en Brazilië.

Het concept is gebaseerd op unieke kenmerken die deze innovatieve winkelformule tot een succes maken. Uiteraard wordt de basis gevormd door de hoge kwaliteit van onze producten. Absoluut uniek te noemen is onze zeer uitgebreide collectie olie en azijn van gemiddeld genomen 60 varianten.

Iedere dag kunt u – behalve olie en azijn – ook vele andere producten zelf proeven en ruiken in de winkel, zoals dips, tapenades, dressings en spreads. Onder het genot van bijpassende mediterrane muziek is een bezoek aan Oil & Vinegar zeker een sensationele ervaring voor al uw zintuigen te noemen! Samen met het open karakter van de winkels, de aandacht voor onze klanten en de manier waarop cadeautjes worden ingepakt, maakt dit een bezoek aan Oil & Vinegar een feestelijke culinaire beleving, waarvoor onze klanten graag terugkomen.

Add a little WOW

man-1
Receptkaart 2

Ontdek onze cadeaus