FAQ

Bij Click & Collect wordt de betaling gedaan in de winkel. 

Direct nadat je een order geplaatst hebt ontvang je een e-mail met de orderbevestiging. Hierin staan de bestelde artikelen en de winkel + afhaaldatum. Je kunt de bestelling tijdens openingstijden afhalen. Indien dit verandert zal de desbetreffende winkel contact met je opnemen.

Reserveringen die zijn gemaakt buiten de openingstijden van de winkel, worden verwerkt zodra de winkel opengaat. Wanneer je een reservering plaatst in de avond om bijvoorbeeld de dag erna direct op te halen, dan heeft het winkelpersoneel even de tijd nodig om de reservering te verwerken. Ongeveer een uur na de openingstijd zal de reservering klaarliggen.

Om de artikelen op te kunnen halen, moet je jouw reserveringsbevestiging laten zien. Je kunt de bevestiging uitprinten, maar je mag ook de e-mail op je telefoon laten zien.

We reserveren jouw artikelen maximaal een week, binnen de openingstijden van de winkel. Wanneer je bijvoorbeeld een artikel reserveert op maandag, kun je het uiterlijk de week erna op maandag voor sluitingstijd ophalen.

In de e-mail met de reserveringsbevestiging bevinden zich de contactgegevens van de winkel waarmee je contact moet opnemen om de order te annuleren.

Helaas kan het gebeuren dat een gereserveerd artikel niet op voorraad is in de winkel. In dat geval zal de winkelmedewerker je helpen en een alternatieve oplossing voor je vinden. 

Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met customerservice@oilvinegar.nl

Ontdek onze cadeaus